Uw platte dak vervangen door de vakmensen van Lausberg!

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel
  • 12,5 jaar garantie op platte daken
  • 10 jaar productgarantie op waterdichtheid van het materiaal
  • Platte daken met een lange levensduur
  • Wij voeren de werkzaamheden van A tot Z uit
  • Wij werken uitsluitend met de beste vakmensen en de beste materialen

Is uw huidige platte dak nodig aan vervanging toe? Schakel dan Lausberg Dakdekkers & Loodgieters in. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in platte daken vervangen. Deze werkzaamheden voeren wij van A tot Z voor u uit. Van het slopen en het afvoeren van het oude platte dak tot en met het afwerken van de dakrand. En dat allemaal op een uiterst nauwkeurige manier.

Platte dak vervangen: onze werkwijze

Wanneer u uw platte dak door ons wilt laten vervangen bent u verzekerd van 12,5 jaar garantie op onze hoogstaande kwaliteit dakbedekking. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons dan ook erg hoog in het vaandel.

Een groot deel van de platte daken voeren wij uit met bitumen. Bitumen heeft een hoge weerstand, is onderhoudsarm en is geschikt voor recycling. Maar voordat we daarmee beginnen is de ondergrond waarop de nieuwe dakbedekking wordt aangebracht erg belangrijk. Wij voeren een grondige controle uit en herstellen de ondergrond waar nodig.

Kies voor de vakmensen van Lausberg

Laat u door ons uw platte daken vervangen? Dan bent u verzekerd van een degelijk en een betrouwbaar dak. Een plat dak dat alle Nederlandse weersomstandigheden kan doorstaan. Uw platte dak wordt vervangen door onze gemotiveerde vakmensen, uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons 070-3259916 op of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Contact en offerte

Een vraag of offerte, terubelverzoek aanvragen?

Start typing and press Enter to search