Dakbedekking

In Nederland is de dakpan de meest voorkomende vorm van dakbedekking.ย Dakpannen zijn duurzaam, onbrandbaar en plaatselijk te vervangen.ย Bij het kiezen van de juiste dakpan โ€“ er zijn vele modellen, kleuren en kwaliteiten beschikbaar โ€“ moet naast dat het er natuurlijk mooi uit moet zien, ook rekening worden gehouden met bijvoorbeeld de dakconstructie en eventuele voorschriften van de gemeente.

Bij Lausberg & zn kunt u terecht voor alle soorten dakpannen; van keramische, betonnen of geglazuurde pannen tot aan een platte- of oud-Hollandse pan. De daken worden gebouwd met de juiste aansluitingen op dakonderbrekingen zoals schoorstenen, dakvensters en doorvoeren. Wij geven u hierover graag advies! De ondergrond waarop de nieuwe dakpannen worden aangebracht is erg belangrijk. Voordat het nieuwe dak wordt aangebracht voeren wij een grondige controle uit en herstellen de ondergrond waar nodig.

Onze tarieven voor een nieuw dak omvatten de werkzaamheden van A tot Z: Van het slopen en afvoeren van het oude dak tot en met de dakrand afwerking. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent!

Prijzen

  • Pannendak vanafย  โ‚ฌ75,00 m2

Wij geven 15 jaar garantie op onze hoogstaande kwaliteit dakbedekking.

Contact en offerte

Een vraag of offerte, terubelverzoek aanvragen?

Start typing and press Enter to search