Zinken Daken

Lausberg & zn heeft jarenlange ervaring met alle voorkomende zinkwerken: Van complete daken en dakgoten tot dakkapellen en van erkers tot dak- en gevellijsten.

Zink is een duurzaam materiaal met een bijzonder lange levensduur โ€“ wij gebruiken onder andere titaanzink en rheinzink, dat ongeveer 30 jaar meegaat โ€“ en bieden woningen en gebouwen een effectieve bescherming tegen weer en wind. Zink komt door de vele verwerkingsmogelijkheden in allerlei bouwstijlen tot zijn recht. โ€˜Anno nuโ€™ zijn het vooral moderne woningen met een strakke uitstraling waarbij de zinken dakbedekking toegepast wordt. Op dakgebied kan met zink praktisch alles door ons vervaardigd enย gerepareerd worden. Naast zinken constructies, kunnen onze dakspecialisten uw pand ook voorzien van koperen of zinken hemelwaterafvoeren.

De ondergrond waarop de nieuwe dakbedekking wordt aangebracht is erg belangrijk. Voordat het nieuwe dak wordt aangebracht voeren wij een grondige controle uit en herstellen de ondergrond waar nodig.

Onze tarieven voor een nieuw dak omvatten de werkzaamheden van A tot Z: Van het slopen en afvoeren van het oude dak tot en met de dakrand afwerking. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent!

Prijzen

  • Zinken dak vanafย  โ‚ฌ 30 m2
  • Zinken goten vanaf โ‚ฌ 50,00 per meter
  • Zinken deklijsten vanaf โ‚ฌ 25,00 per meter

Wij geven 12,5 jaar garantie op onze hoogstaande kwaliteit dakbedekking.

Onze leveranciers

  • Braber
  • TN Groep
  • Bik.nl
Contact en offerte

Een vraag of offerte, terubelverzoek aanvragen?

Start typing and press Enter to search