Leien Daken

Leien zijn al lang niet meer alleen op kerken, kloosters en kastelen te bewonderen. Daken Γ©n gevels van gebouwen en woningen worden met dit fraaie, duurzame product bedekt.

De lei kan door haar vlakke vorm prima worden gecombineerd met andere materialen, zoals koper en zink. De afmeting van de lei maakt vele – ook gebogen – dakvormen mogelijk. Elke lei wordt bevestigd met leihaken of leinagels. Hierdoor wordt onder alle omstandigheden een stormvaste verbinding verkregen.

Er zijn twee typen lei, natuurlei en vezelcement lei. Natuurlei wordt uitgehakt in leigroeves in Spanje, Engeland en Noorwegen. Vezelcement lei heeft dezelfde eigenschappen als natuurlei maar is minder kostbaar. Een leien dak geeft een geheel eigen karakter aan een woning of gebouw: de kleur van de lei loopt uiteen van grijs tot groen en zelfs rood en donkerblauw. Wij adviseren u graag.

Voordat het nieuwe dak wordt aangebracht voeren wij een grondige controle uit en herstellen de ondergrond waar nodig.

Onze tarieven voor een nieuw dak omvatten de werkzaamheden van A tot Z: Van het slopen en afvoeren van het oude dak tot en met de dakrand afwerking. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent!

Prijzen

  • Leien dak vanafΒ  €80,00 m2

Wij geven 15 jaar garantie op onze hoogstaande kwaliteit dakbedekking.

Contact en offerte

Een vraag of offerte, terubelverzoek aanvragen?

Start typing and press Enter to search