Voor al uw dakwerken, daklekkage en reparaties in Den Haag

  • Sinds 1982 uw allround specialist op het gebied van installatiewerkzaamheden
  • Bij onderhoud, vervanging, renovatie en restauratie in Den Haag en omstreken
  • We werken uitsluitend met moderne apparatuur en de beste vakmensen
  • We werken zowel voor particulieren als voor gemeente-instellingen en zakelijk vastgoed
  • Kwalitatief hoogstaande producten

Voor al uw dakwerken in Den Haag moet u bij Lausberg Dakdekkers & Loodgieters zijn. Van platte daken en zinken daken tot leien daken. En van dakpannen en schoorstenen tot hemelwaterafvoeren en isolatie. Heeft u last van een lekkage? Ook voor daklekkage reparatie in Den Haag kunt u onze professionele vakmensen inschakelen. Wij zijn niet voor niets als sinds 1982 dΓ© allround specialist op het gebied van installatiewerkzaamheden.

Dakwerken, zoals daklekkage reparatie Den Haag

Uw dak is één van de meest kwetsbare onderdelen van uw woning of bedrijfspand. En dat is niet voor niets, want uw dak wordt blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Aan weer en wind. Heeft u last van een daklekkage? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Want na verloop van tijd kan een daklekkage de rest van uw woning of pand ook aantasten. En dat wilt u uiteraard niet. Voor daklekkage reparatie Den haag en alle ander dakwerken in Den Haag bent u bij Lausberg Dakdekkers & Loodgieters aan het juiste adres.


Wij adviseren u graag over uw daklekkage reparatie in Den Haag, gerelateerd aan de bouwfysische eigenschappen van uw woning of pand en uw wensen.

DΓ© specialist in dakwerken uit Den Haag

Voor een degelijk en betrouwbaar dak dat elk weertype van ons Nederlandse klimaat kan doorstaan, moet u bij dΓ© specialist in dakwerken uit Den Haag zijn. Onze gemotiveerde vakmensen werken uitsluitend met de juiste en de beste materialen. Wij kunnen uw dak vernieuwen, renoveren of repareren en dat tegen een scherpe prijs en zeer aantrekkelijke garantievoorwaarden.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 3259916 of vraag direct een gratis en heldere prijsopgave aan via ons contactformulier.

Contact en offerte

Een vraag of offerte, terubelverzoek aanvragen?

Start typing and press Enter to search